De Rode Tent - Tempel van de Godin


Wereldwijd willen vrouwen zich weer verbinden met elkaar, zoeken momenten om samen te zijn om met elkaar zich te verbinden aan elkaar, de aarde en de maan. Ze zoeken herkenning en thuiskomen bij elkaar en bij de vrouwelijke God, de Godin. We willen onze wonden, geheimen, verhalen en onze kennis delen met elkaar. Ze helen door delen, ceremonie, dans en verbonden zijn in een veilige cirkel van samenzijn. De Rode Tent is zo een plek. 

Na jaren de Godinnentempel in Hillegom te hebben gedragen zijn Lida en Sandra toe aan een intiemere setting met een kring van alleen vrouwen. Onze ervaringen zijn onze kracht en helpen om een veilige omgeving te creƫren waar delen, in stilte zijn, zingen en dansen vormen zijn om tot je zelf te komen. We luisteren naar jou, lachen en voelen met je mee. Een plek waar je mag zijn wie jij bent.

De cirkels zijn gebaseerd op jou en jouw fases in je leven, verbonden met je levenswiel en het wiel van het jaar.  

Het boek van Anita Diamant: de Rode Tent verhaalt over de Rode Tent waar vrouwen zich drie dagen tijdens hun maanstonde terugtrokken. Hun vruchtbare bloed werd terug gegeven aan Moeder Aarde. Tijdens deze dagen deelde ze hun kennis en geheimen over geboorte en sterven, bevallen en de overgang naar de menopauze, heling en de geheimen van de kruiden. Wereldwijd zijn er talloze Rode Tenten opgericht naar dit boek, waarbij ieder er een eigen invulling aan geeft. 

Wij, Lida van de Water en Sandra Warmerdam, beide Priesteres van de Godin willen in de Bollenstreek de Rode Tent opstarten, gebaseerd op de fases van het Jaarwiel. Voorlopig op een tijdelijke locatie in Haarlem, maar zoekend naar een blijvende locatie tussen Voorhout en Lisse. 
middagen Je bent van harte welkom, alleen, met je vriendinnen, zusters, dochters en moeders om te komen. De avonden zijn alleenstaand, dus je verbindt je niet voor een langere periode. 
Aanstaande Rode Tent 28 januari 2017 van 13.00 tot 16.00 uur
Adres bij opgave. Het is in Hillegom.
Gaarne, maar niet verplicht van te voren aanmelden bij
Lida van de Water lidavandewater@online.nl
Sandra Warmerdam sandrawarmerdam@hetnet.nl

Vergoeding € 10,00 

Meer informatie op Tempel van de Godin